Anunțuri astăzi: 107 239

Când trebuie să mergi în vizită la medicul cardiolog?

Preț:
1 Lei
contacte:
Sante
15 Februarie 2022 , 01:40
485 vizualizări
Descriere
Inima este motorașul ce pompează sângele

Deseori pacienții evită să se adreseze la un specialist atunci când are anumite simptome sau chiar dureri. Acest lucru se face din neștiință sau, paradoxal, din frica de a descoperi o afecțiune severă, preferând să amâne cât mai mult alarea unui diagnostic neplăcut. Din păcate acest lucru le face mai mult rău, iar prevenirea dezvoltării afecțiunii până la un stadiu cronic este extrem de importantă. O durere toracică, palpitații apăsate și prelungite, cu senzația că va ieși inima din piept, durerea subită și continuă în brațul stâng, dificultatea respirației, tusea persistentă, transpirațiile reci etc., ar trebui să vă pună în gardă. La prezența unuia sau mai multor simptome descrise mai sus este recomandat să vă programați la un medic cardiolog, iar în unele cazuri, să chemați imediat ambulanța.

Clinica Sante din Chișinău vă pune la dispoziție consultanța specialiștilor calificați în cardiologie, inclusiv serviciile unui cardiolog pediatru, împreună cu utilaje medicale performante și servicii de laborator, în funcție de necesitățile dvs.

Pentru a elimina orice suspiciune privind sănătatea cadiovasculară vă recomandăm programarea la un medic cardiolog la numărul de telefon: 022667266.

SANTE.MD

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok