Anunțuri astăzi: 106 809

Despre proiect

OK8.md este un nou panou de anunțuri din Moldova, care se dezvoltă dinamic și oferă tuturor posibilitatea de a publica propunerile lor de vânzare/schimb/cumpărare, de a discuta cu utilizatorii și de a procura lucruri valoroase.

Zilnic, site-ul este accesat de zeci de mii de vizitatori. Din ei fac parte: persoane particulare, companii, producători. Anume din acest motiv, pe OK8.md puteți găsi absolut tot: de la tehnică de bucătărie la mâna a doua, biciclete, transport auto, până la agenții de turism și mobilă nouă pentru casă. Astfel, noi ajutăm afacerile moldovenești să se dezvolte, iar locuitorii și vizitatorii țării – să găsească lucrurile de care au nevoie, din asortimentul larg de produse noi și la mâna a doua.

 

Istoria noastră

 

Proiectul OK8.md a fost lansat la începutul anului 2019, fiind o platformă online pentru vânzarea și cumpărarea produselor în Moldova. În fiecare zi ni se alătură sute de utilizatori noi, iar anunțurile din secțiuni devin din ce în ce mai multe.

Noi ne modernizăm și perfecționăm activ, luând în considerație dorințele participanților proiectului. Oricine poate ușor cumpăra sau vinde produsul/serviciul de care are nevoie și gestiona anunțurile și publicitatea proprie, datorită navigării simple și clare la nivel intuitiv.

În plus, vă propunem să urmăriți comod:

  • activitatea altor utilizatori;
  • actualizările în categoriile de produse;
  • dinamica prețurilor și multe altele.

Este suficient să vă abonați la anunțurile/rubricile care vă interesează, iar notificările despre schimbări vor veni automat. Despre toate inovațiile și noutățile funcționale puteți afla în secțiunea „Noutăți”.

 

De ce OK8.md?

 

Noi ne străduim să facem serviciul clar pentru toți:

  • pentru o companie începătoare;
  • pentru o mama tânără, care caută produse de brand pentru copii;
  • pentru un bărbat în etate, care alege ochelari noi;
  • pentru un adolescent, care vrea un nou rucsac de școală.

OK8.md corespunde tuturor cerințelor unui site-web modern: interfață simplă și clară, design plăcut, fonturi mari, afișare corectă pe smartphone-uri și alte dispozitive mobile.

Însă noi dorim să devenim și mai buni! Iar voi ne ajutați, dragi utilizatori al panoului de anunțuri OK8.md. Alăturați-vă echipei noastre! Vindeți și cumpărați când vă este comod, în cele mai avantajoase condiții din Moldova.

 

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok