Anunțuri astăzi: 106 487

Capsule Ani Sheni

Preț:
450 Lei
contacte:
25 Noiembrie 2021 , 09:30
410 vizualizări
Descriere
Green World Ishine Capsule este un medicament pe bază de plante special creat pentru cei dintre voi care doresc să depășească calitatea proastă a somnului. Această capsulă Ishine este sub formă de capsulă, așa că este potrivită pentru cei dintre voi care au un program încărcat, astfel încât să nu aibă timp să prepare diverse ierburi de băut.

Oamenii de-a lungul vieții își petrec 1/3 din timp dormind. De obicei durează 8 ore pe zi pentru a dormi și ar trebui să asigure un somn de bună calitate.

Comunitatea internațională și Fundația Neuroscience au stabilit ziua de 21 martie drept Ziua Mondială a Somnului, unde se spune că pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită, trebuie să dormi suficient, să bei în mod regulat și să faci suficient exerciții fizice.

Datele statistice ale OMS afirmă că insomnia pe termen lung poate scurta viața omului cu până la 30%, mortalitatea crește cu 70% și calitatea vieții scade cu 65%. Lipsa somnului pe termen lung:

- Afectează funcția creierului și a corpului -
Afectează sănătatea pielii -
Provoacă obezitate -
Conduce la subsănătate -
Provoacă boli
Compoziția produsului

Capsula Green World Ishine este făcută din ingrediente 100% naturale speciale din plante care sunt capabile să depășească calitatea slabă a somnului în mod natural, fără efecte secundare. Acest supliment conține Gynostemma pentaphynum (hrănește creierul și nervii), Radix Polygalae (îmbunătățește memoria și îmbunătățește calitatea somnului). Aceste ingrediente sunt formulate de vindecători experți din China, cu tehnologie avansată.

Eficacitatea capsulei Green World Ishine

Reglați calitatea somnului, faceți somnul mai sunet

Furnizarea de minerale necesare sistemului nervos, încurajând creșterea celulelor nervoase, îmbunătățind fluxul sanguin și nervos.

Restabilește conducerea normală a neurotransmițătorilor creierului

Combate oboseala, promovează un somn mai profund, îmbunătățește gândirea și memoria

Grup de utilizatori

Adolescent

Oameni insomniaci

Calitate slabă a somnului și ușor de trezit

Cum să consumi produsul 

1 dată pe zi, 1-2 capsule. Bea cu 15-30 de minute înainte de culcare.
Total
Tip
medicamente

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok