Anunțuri astăzi: 106 812

Ceai Tian Fei

Preț:
375 Lei
contacte:
Dumitru
26 August 2021 , 17:12
549 vizualizări
Descriere
Înregistrat la Green World. Catalogele lor sunt colorate, iar varietatea de suplimente alimentare pur și simplu hipnotizează mintea. Din moment ce este primăvară afară, nu este timpul să slăbești după iarnă. Cred că toată lumea vrea să arate mai bine primăvara și să curețe corpul.
Am cumpărat ceai de slăbire Tian Fei. Mi-a plăcut compoziția sa. Toate naturale: frunze de lotus, semințe de ridiche, rădăcini de highlander, flori portocalii, extract de polen de molid.
Ambalajul este foarte convenabil și puteți vedea imediat că ceaiul este scump. Nu are gust dezgustător, ba chiar plăcut. Miroase a ierburi.
În pachet sunt 16 pungi. În cutie scrie să bei de 2 ori pe zi. Se prepară o pungă într-o cană cu apă clocotită. Dar distribuitorul a sfătuit să prepare o pungă pe zi într-o cană de jumătate de litru de apă. Deoarece este concentrat. Asa am facut. Am preparat o pungă într-o ceașcă mare de apă și am băut-o pe tot parcursul zilei.
Nu credeți că vă va lipsi stomacul. Acest ceai este foarte blând. Nu am observat efecte secundare. În același timp cu acest ceai, este recomandat să beți ceai anti-lipide de la aceeași companie. Aceste ceaiuri scad nivelul colesterolului, reduc tensiunea arterială și elimină deșeurile și excesul de apă din organism.

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok