Anunțuri astăzi: 106 857

Tamponase Terapeutice

Preț:
420 Lei
contacte:
Dumitru
24 August 2021 , 16:43
527 vizualizări
Descriere
SCAPĂ DE PROBLEMELE GiNECOLOGICE!!!( eroziunea de col uterin, inflamaţii ale vaginului, inflamaţii pelvine, inflamaţia mucoasei uterine, chisturi ovariene, fibroame uterine etc.)
În prezent, în întreaga lume, rata bolilor ginecologice la femei este în creștere rapidă. Dar în ciuda gamei largi de medicamente moderne și diverselor opțiuni de tratament, numărul de boli feminine nu s-a redus.
O parte semnificativă a acestor boli sunt infecții vaginale.Celulele moarte ale epiteliului vaginal localizate la nivelul pliurilor mucoasei acestuia, reprezinta un mediu de cultura pentru cresterea dezvoltarea diferitor tipuri de bacterii si virusi de ex Candida, Gardnerella, Streptococ de gr . A , Ureaplasma, Trichomonas, Sifilisul, Gonoreia, Germenii Anaerobi, Chlamidia, Micoplasma, HPV, Herpes. Acestea se datorează prezenței microorganismelor patogene care provoacă boli infecțioase și inflamatorii ale sistemului reproductiv feminin.Multe din ele se pot transmite pe cale sexuală.
Aceste ovule au fost fabricate pe baza unor retete traditionale ale medicinii chineze si tibetane, vechi aproximativ 5000 de ani. Au fost realizate peste 1000 de studii care atesta ca aceste tampoane sunt sigure, non toxice si nu prezinta efecte secundare
Medicina tradițională a oferit soluția sa - utilizarea componentelor naturale, ca tratament și ca măsură preventivă.
Acest produs ajută la eliminarea toxinelor din organism, adică curățarea organismului, și oferă efect anti-inflamator și antibacterian.
Tampoanele îmbunătățesc în mod semnificativ sănătatea,
au un efect benefic asupra aspectului fizic.
+ au efect cosmetic: la 80% dintre femei, deteriorarea culorii feţei şi apariţia petelor sau senzaţia de uscăciune a pielii, chiar şi ridurile sunt rezultatul unor afecţiuni ginecologice.
Total
Tip
Alte
Sex
pentru ea

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok