Comprimante Ulei De Ustroi
04 Iulie 2021 ,
12:04
567 vizualizări
Descriere
Ingrediente: Ulei de usturoi Caracteristici și beneficii:
1. Împiedică și ucide multe tipuri de microorganisme patogene cu proprietatea sa antimicrobiană.
2. Un diluant de sânge care scade nivelul colesterolului din sânge.
3. Previne ateroscleroza și bolile cardiace cauzate de același factor.
4. Protejează sistemele cardiovasculare și cerebrovasculare cu proprietatea sa de scădere
tensiune arteriala.
Potrivit pentru:
Persoanele cu boli metabolice precum hipertensiunea arterială, glicemia crescută și colesterolul ridicat din sânge.
Persoanele cu boli infecțioase cronice, cum ar fi candidoză.
Cunoștințe cheie:
Despre usturoi
Usturoiul s-a bucurat de o popularitate extraordinară în Asia și Africa pentru valoarea sa culinară. Cercetările moderne demonstrează beneficiile medicinale ale usturoiului datorită gamei largi de substanțe pe care le conține, cum ar fi alina, aliniinaza, alicina, S-alilcisteina, dialil sulfura și alil metil trisulfura. Usturoiul este, de asemenea, o sursă dietetică de seleniu. Încoronat ca „trandafir mirositor”, usturoiul creează o faimă care nu poate fi înlocuită în tărâmul suplimentar modern.
Proprietatea antimicrobiană
Cercetările științifice din țară și străinătate arată că uleiul de usturoi reține și ucide multe tipuri de microorganisme, cum ar fi bacteriile, ciuperca patogenă, virusul, protozonul amibei, trichomoniaza și paraziții. Capsula de ulei de usturoi Softgel Capsule poate fi utilizată ca antibiotic natural.
Antioxidant
Rolul său de antioxidant permite corpului uman să scape de radicalii liberi, care pot perturba activitățile metabolice și pot provoca cancer.
Scade colesterolul din sânge
Uleiul de usturoi scade nivelul lipidelor cu densitate scăzută sau colesterolul rău, ceea ce este util pentru bolile de inimă cauzate de ateroscleroză. Cel mai important, scade și nivelul colesterolului total și al trigliceridelor din organism. Substanțele chimice prezente în acesta promovează formarea colesterolului HDL.
Scade tensiunea arterială
Uleiul de usturoi acționează ca un diluant de sânge și se știe că debarcă cu succes vasele de sânge și previne ateroscleroza. Capacitatea sa de a dilua sângele este importantă pentru evitarea accidentului vascular cerebral și a trombozei. Ingerarea uleiului de usturoi ajută, de asemenea, la scăderea nivelului de zahăr din sânge.
Scade glicemia
S-a raportat că administrarea orală a capsulei de ulei de usturoi a dus la o scădere minunată a nivelului de glucoză din sânge și la o creștere a insulinei serice. Efectul de scădere a zahărului din sânge se bazează pe alicină, componenta care contribuie la mirosul picant ciudat al usturoiului. Ceea ce face această componentă este de a concura cu insulina pentru siturile de inactivare a insulinei din ficat, ceea ce duce la inactivarea insulinei. În consecință, insulina liberă este crescută.
Total
Tip
Vitamine și suplimente