Ceai Cin Cean
03 Iunie 2021 ,
00:05
616 vizualizări
Descriere
Ceai Cin Cean Compoziţie: extract de spirulină, hawthorm, păducel, boabe de coix, ceai verde.
Ambalaj: 16 pliculeţe a câte 4 gr.
Descriere
Mod de folosire: se bea ceaiul de 2-4 ori în zi cu 30 minute înainte de masă. Se infuzează câte 1 pliculeţ la 1 litru apă 80°. Pliculeţul poate fi refolosit și a doua zi până la dispariţia culorii.
Indicaţii de administrare a Ceaiului Cin Cean:
compensarea deficienţei de vitamine şi minerale;
normalizarea metabolismului, restabilirea statutului imun;
ajutor în tratamentul bolilor vasculare, ulcerelor, la inflamaţia articulaţiilor, osteohondroză, hipertensiune arterială, slăbiciune, insomnie, hemoroizi;
eliminare de metale grele, toxine, radionuclizi;
util în caz de halenă (miros neplăcut din gură);
curăţarea intestinului subţire şi gros, normalizarea funcţiilor acestuia;
îmbunătățirea motoricii intestinale, stimularea funcţionării tractului gastrointestinal;
eliminarea constipației, diverticulitei, polipi interstinali;
sindrom de intestin iritabil, enterită, diaree;
îmbunătăţirea digestiei, stimularea producerii enzimelor digestive.
Acțiuni terapeutice ale componentelor active ale Ceaiului Cin Cean
Spirulina este bogată în substanțe nutritive, conține minerale (fier, potasiu, sodiu, magneziu, fosfor, calciu, etc.), are un nivel important de betacaroten, este o sursă rară de acid linoleic (ALA) și vitamina B12. Datorită bogăției sale de nutrienți, îmbunătățește starea generală de sănătate, poate corecta anemia în cazul copiilor subnutriți, este foarte eficientă în caz de intoxicații și ajută la detoxifierea metalelor grele din corp.
Semințele de cassia torra calmează focul excesiv din ficat, îmbunătățesc acuitatea vizuală și ajută la detoxifierea colonului prin eliminarea constipației.
Fructus Crataegi, cunoscut și ca fructe hawthorn, sunt folosite în medicina tradițională chineză pentru dispepsie și flatulență. Stimulează digestia, îmbunătățesc pofta de mâncare, ajută la prelucrarea cărnii și atenuează retenția de alimente în colon. Îmbunătățește motorica intestinală și elimină constipația.
Boabele de coix conțin componenți cu o bioactivitate înaltă – coixenolide, care împiedică retenția de apă în corp datorită efectului diuretic. Efectul anticancerigen ajută la scăderea riscului ce cancer de colon.
Ceaiul verde susține digestia prin faptul că stimulează secreția sucului gastric. În afară de efectul antioxidant al catehinelor, care reprezintă cel mai mare beneficiu al ceaiului verde, ajută la accelerarea arderii trigliceridelor din intestin și ficat, ajută la excreția toxinelor din tractul intestinal.
Va Ofer Si Reducere 25%