Anunțuri astăzi: 107 933

Începe noul an cu dreptul, fără stres legat problemele financiare, împreună cu Kreddy

Preț:
1 Lei
contacte:
KREDDY
02 Februarie 2021 , 17:56
657 vizualizări
Descriere
Abia a început anul, dar bugetul de familie deja are de suferit? E complicat să-ți revii după perioada de sărbători, iar cheltuielile pentru facturi nu s-au micșorat? Știm cât este de greu să faci față provocărilor financiare, dar nici nu poți să apelezi la ajutorul rudelor sau prietenilor. Dar, ce poți face, în special în condițiile în care știi că nu vei putea restitui o parte de bani peste o lună?
Vești bune! La Kreddy poți beneficia oricând de un credit online în Moldova, iar prima rată o achiți abia peste două luni. Totul este pe cât se poate de simplu - accesezi site-ul și completezi cererea online, după care noi vom reveni cu un răspuns, timp de 15 minute. Avantajul este că toată procedura are loc online, doar cu buletinul și fără gaj. Odată ce ai obținut aprobarea, noi îți transferăm suma necesară direct pe card.
Nu fi prada stresului provocat de problemele financiare, alege cele mai avantajoase credite online din Moldova, de la Kreddy. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 078 18 88 18.
www.kreddy.md/credite-in-moldova' target='_blank'>https:// www.kreddy.md/credite-in-moldova

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok