Anunțuri astăzi: 106 856

Cine a spus că nu este comod să beneficiezi de un credit în Chișinău? Cu Kreddy totul este posibil

Preț:
1 Lei
contacte:
KREDDY
02 Februarie 2021 , 17:31
752 vizualizări
Descriere
Pentru problemele financiare e nevoie de soluții rapide și comode. În caz contrar situația doar va deveni mai complicată, iar stresul va deveni tovarășul tău pentru o perioadă lungă de timp. Dar, care ar fi cea mai rapidă soluție de obținere a sumei necesare de bani, atunci când nu poți apela la ajutorul rudelor și prietenilor? Îți spunem noi. Kreddy este cel mai eficient sistem de oferire a creditelor din Chișinău.
Acum totul este simplu, deoarece poți beneficia de credite online, fără a părăsi casa sau biroul, la o dobândă cât se poate de avantajoasă. Accesează site-ul, alege suma și perioada dorită, după care completează cererea de împrumut. În 15 minute vei primi un răspuns, iar dacă acesta este pozitiv, noi îți transferăm banii direct pe card. Mai mult de atât, iei creditul acum, dar achiți prima rată peste două luni, fără alte plăți suplimentare.
Alege siguranță în ziua de mâine, cu serviciile Kreddy. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
www.kreddy.md/credite-in-chisinau' target='_blank'>https:// www.kreddy.md/credite-in-chisinau

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok