Anunțuri astăzi: 106 812

Perfectum Module - construcții modulare în doar 45 de zile

Preț:
1 Euro
contacte:
Perfectum
11 August 2023 , 02:04
199 vizualizări
Descriere
Ai nevoie de un obiect comercial? Compania Perfectum Module poate realiza construcții modulare în doar 45 de zile și după o tehnologie austriacă!
Așadar, de ce merită de investit în asta?
- Sunt mult mai practice în comparație cu construcția din materiale tradiționale. Datorită asamblării prefabricate, nu sunt supuse riscului de formațiune a mucegaiului sau altor defecte.
- Poți construi containere modulare comerciale, case modulare sau chiar un restaurant container după bunul plac și cu posibile modificări de câte ori simți nevoia. Datorită tehnologiei modulare, clădirea poate lua forme diverse.
- Construcțiile modulare sunt prefabricare și supuse unui control tehnic riguros, ceea ce înseamnă că primești obiectul final pentru instalare și nu trebuie să monitorizezi fiecare etapă de construcție.
- Construcția este gata pentru utilizare în doar 45 de zile (în medie). Pereți și tavan neted fără decorațiuni interioare. Așadar, poți amenaja interiorul și obține aspectul dorit mult mai repede.
- În calitate de fundament se poate folosi o platformă de orice tip, inclusiv din grămezi de șuruburi, rame de metal sau alte construcții ușoare. Instalarea construcțiilor modulare este posibilă aproape în orice locație.
Vrei mai multe detalii despre construcțiile modulare? Atunci apelează-ne chiar acum la 078 290 000 și noi îți vom oferi o consultație absolut GRATUIT sau vizitează-ne fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!
PERFECTUM MODULE - nu mai amâna, trăiește acum!
https://perfectum-module.md/
Total
Tip
proiectare

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok