Объявлений сегодня: 106 485

Capsule nutrive pentru piele par si corp

Цена:
Договорная цена
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
16 Май 2022 , 08:24
146 просмотров
Описание
Capsule hranitoare pentru piele, par si unghii
Supliment alimentar
Compoziție: compoziție multicomponentă din diverși nutrienți care conțin vitamine, microelemente și minerale necesare organismului uman.
Capsulele nutritive pentru piele, păr și unghii asigură un echilibru zilnic optim de nutrienți, măresc fermitatea și elasticitatea pielii, fac părul moale, strălucitor și frumos, întrețin și întăresc unghiile.
Pe baza acestui fapt, poate fi recomandat în următoarele cazuri:
îmbunătățirea funcției de colagen,
pentru a umple pielea, țesutul osos și părul cu colagen,
pentru a promova creșterea părului,
pentru îngrijirea părului, a pielii și a unghiilor,
pentru a umple organismul cu vitamine B și alți nutrienți care sunt benefice pentru sănătatea umană.
Siliciul mineral conținut în acest produs asigură îngrijirea pielii, părului și unghiilor. În prezent, acest oligoelement este considerat la fel de important ca zincul. Siliciul mineral este principalul mineral necesar pentru menținerea rezistenței și elasticității oaselor, articulațiilor, țesutului conjunctiv, părului, pielii, unghiilor, mucoaselor și vaselor de sânge.
Vitaminele H și vitaminele B promovează sănătatea părului, a pielii și a unghiilor. Utilizarea pe termen lung a acestor vitamine poate îmbunătăți semnificativ starea pielii, părului și unghiilor.
Colina, inozitol, vitamina B6 mențin nivelurile normale ale colesterolului din sânge. Absența oricărei substanțe va duce la creșterea nivelului de colesterol. Cu o alimentație zilnică adecvată, colesterolul este descompus în particule mici care pătrund în țesuturi, unde sunt folosite de aceste țesuturi. În caz contrar, colesterolul nu este descompus, particulele sunt foarte mari și nu trec prin pereții vaselor de sânge, ci se acumulează în sânge, ceea ce duce la ateroscleroză. Prin urmare, această compoziție a produsului va fi foarte utilă persoanelor cu căderea părului de tip seboreic.
Acidul para-aminobenzoic promovează sinteza acidului folic, care joacă un rol important în procesarea proteinelor de către organismul uman; protejează de expunerea la soare; promovează absorbția acidului pantotenic și, de asemenea, crește eficacitatea acestuia; Experimentele pe animale au arătat că acțiunea combinată a acidului para-aminobenzoic și a acidului pantotenic contribuie la refacerea culorii naturale a părului.
Efectul luării capsulelor:
Pentru ca părul să radieze o strălucire naturală, acesta trebuie să fie asigurat cu nutriție.
Radiații electromagnetice, tulburări ale sistemului endocrin - toți acești factori pot provoca secțiunea transversală și tocitura părului, o creștere a numărului de păr gri.
Acidul para-aminobenzoic (PABA) conținut în capsule protejează părul de daunele solare. Utilizarea pe termen lung a acestor capsule face părul strălucitor și încetinește albirea părului.
Utilizare recomandată: Luați 2 capsule o dată pe zi cu apă.

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok