Объявлений сегодня: 106 809

Capsule Miabile Ian En

Цена:
Договорная цена
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
16 Май 2022 , 08:16
147 просмотров
Описание
Compoziţie: extract de afine, Euphrasia officinalis, extract de ginkgo, luteină, riboflavină, extract din seminţe de struguri, extract de ulei vegetal, ceară galbenă.
Ambalaj: 100 capsule a câte 800mg
Mod de folosire: pentru adulţi o dată pe zi a câte 1-2 capsule, pentru copii o dată pe zi 1 capsulă, cu un păhar de apă.
Produsul este utilizat pentru a preveni slăbirea treptată a vederii, reduce oboseala ochilor.
Capsulele «Ian En» aprovizionează aparatul vizual cu substanţe nutritive necesare; posedă proprietăţi antioxidante, luptă cu radicalii liberi; îmbunătăţesc circulaţia sângelui în vasele ochiului, protejează capilarele retinei; contribuie la formarea rodopsinei în retină (rodopsina - proteina fotosensibilă); reprezintă profilaxia uscării sclelelor ochilor (când se lucrează la calculator); reprezintă profilaxia glaucomului şi cataractei.
Capsulele «Ian En» sunt recomandate pentru: persoane în vârstă; persoane predispuse la citire îndelungată şi la vizionarea emisiunilor televizate; persoane ocupaţia cărora este legată de munca la calculator; copii şi adulţi cu diferite deficienţe vizuale,atât înainte, cît şi după intervenţii chirurgicale.

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok