Объявлений сегодня: 106 950

Voucher cadou, pentru ca persoana dragă să își poată lua orice își dorește

Цена:
1 Лей
контакты:
promstore
05 Марта 2022 , 16:36
475 просмотров
Описание
Ne plac la nebunie sărbătorile care celebrează dragostea, pentru că suntem niște romantici incurabili și veșnic îndrăgostiți la PROMSTORE. Iar cum Valentine’s Day e regina sărbătorilor romantice, în fiecare an suntem entuziasmați să adăugăm noi cadouri de ziua îndrăgostiților. Acum ai posibilitatea să dăruiești un voucher cadou, pentru ca persoana dragă să își poată lua orice își dorește.

14 februarie reprezintă oportunitatea de a ne declara dragostea sau de a ne reafirma iubirea pentru persoana specială din viața noastră. În această zi oferim cadouri și ne dorim că acestea să transmită într-un mod cât mai relevant iubirea pe care o simțim.

De aceea, ți-am pregătit o listă cu cadouri de Ziua Îndrăgostiților prin intermediul cărora să ajungi mult mai repede la inima ființei iubite, jucării de pluș, diverse decorațiuni romantice, ursuleți de pluș. Așadar, te invităm pe Promstore.md să descoperi idei de cadouri cu care Valentines Day o să fie o zi de sărbătoare plină de romantism și dragoste!
Общее
Тип
другое

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok