Объявлений сегодня: 106 487

Aranjarea părului cu produse profesionale nu mai este lux. Iată ce să alegi în funcție de efectul dorit

Цена:
1 Лей
контакты:
Estel
14 Февраля 2022 , 17:08
465 просмотров
Описание
În prezent nu mai avem nevoie de evenimente importante pentru a ne aranja părul ca la salon. Ne place să arătăm bine în fiecare zi și, din fericire, produsele profesionale sunt la îndemâna oricui. Este însă important să le selectăm pe acelea care ni se potrivesc și ne oferă efectul dorit. Produsele pentru păr profesionale ESTEL sunt extrem de apreciate pentru calitate și rezultate impecabile.
Iată ce produse să alegi în funcție de efectul dorit:
Pentru o modelare ușoară sau pentru un efect de păr neted, alege un gel pentru păr. Acesta va face ca părul să se aranjeze așa cum îți dorești, fără fire rebele și cu o strălucire naturală. Se ia o cantitate mică în palme și se aplică pe păr, modelându-l după plac.
Dacă nu ești adepta luciului și îți dorești un efect mat cu o textură anume, atunci argila pentru păr este alegerea perfectă. Argila AIREX de la ESTEL, de exemplu, oferă un efect mat. Permite schimbarea aranjării, modelarea părului și crearea accentelor. Asigură o fixare plastică. Aplică o cantitate mică în palme sau pe degete și modelează firele de păr în direcția dorită. Este ideală pentru părul scurt ( inclusiv pentru tunsori bărbătești, dacă vrei să faci un cadou partenerului), întrucât ajută la crearea unei coafuri rebele și creative.
Pentru a obține o coafură cu densitate vizibilă, alege pudra pentru volum care are efect imediat ridicând firul de păr și păstrându-și efectul pentru întreaga zi. Aplică pudra la rădăcini și bucură-te de un volum rezistent al părului.
Pe pagina Estel.md găsești o gamă largă de produse profesionale de styling și îngrijire. Alege calitatea!

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok