Объявлений сегодня: 106 865

Sosete cu turmalina masaj

Цена:
250 Лей
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
17 Января 2022 , 08:48
446 просмотров
Описание
Șosete de masaj cu turmalină de la Green World
Indicatii de utilizare: Șosetele de masaj sunt concepute pentru a masa punctele de pe picioare, pentru a îmbunătăți circulația sângelui la extremitățile inferioare, pentru a ameliora rapid tensiunea nervoasă, stresul, oboseala, pentru a îmbunătăți somnul. Au un efect stimulativ asupra tuturor organelor.

Utilizarea șosetelor de masaj este indicată pentru artroza articulațiilor gleznei, pentru dureri și crampe în mușchii picioarelor, pentru varice ale extremităților inferioare, pentru amorțeală și senzație de degete reci, pentru a calma umflarea picioarelor, Masaj șosetele facilitează adaptarea corpului în timpul călătoriilor lungi și zborurilor în rândul turiștilor și persoanelor înrudite cu călătoriile. Șosetele elimină mirosul neplăcut al picioarelor, ameliorează mâncărimile ușoare, au un efect antiinflamator ușor și un efect antibacterian puternic. Acțiunea acestor șosete contribuie la o recuperare mai rapidă și mai eficientă după degerături, fracturi și entorse ale extremităților inferioare,

Pe picioarele unei persoane există multe puncte biologic active (BAP), care sunt asociate cu toate organele sale interne. Conform medicinei tradiționale chineze, masajul picioarelor stimulează punctele biologic active situate pe tălpile picioarelor, care sunt asociate cu toate organele umane. Prin urmare, prin masarea acestor puncte se îmbunătățește permeabilitatea canalelor, crește circulația sângelui, se activează procesele metabolice și se îmbunătățește starea organelor și activitatea acestora.

Caracteristica produsului: Șosetele de masaj cu turmalină sunt realizate folosind nanotehnologii moderne și conțin fibre de turmalină 90%, elastan 10%. Nivel de calitate - 1.

Suprafața interioară a tălpii șosetelor prezintă umflături cu turmalină, care la mers creează efectul unei „tălpi vii” – senzația de a merge desculț pe nisip grosier. Când mergi în șosete de masaj, punctele picioarelor sunt masate.
Общее
Тип
Реабилитация и уход

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok