Объявлений сегодня: 65 047

Jambiere cu turmalina

Цена:
1 000 Лей
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
14 Января 2022 , 07:53
21 просмотров
Описание
Indicații pentru utilizarea golfului.
Proprietățile de sănătate ale produsului Turmalina până la genunchi este recomandată pentru:
Vene varicoase;
Procese inflamatorii la nivelul picioarelor;
Gheț și senzație de amorțeală;
Prezenta fisurilor de toc;
Umflături la nivelul picioarelor;
Obezitatea;
Toate tipurile de fracturi și vergeturi;
Boli neurale;
Disfuncții ale picioarelor inferioare;
Zăpușă;
Dureri de natură meteorologică;
Turmalina până la genunchi este un mare ajutor pentru a face față disconfortului care apare cu o schimbare bruscă a climatului și zborurilor frecvente.
Datorită influenței câmpului magnetic, apare rezistențăla reacțiile alergice, tensiunea arterială revine la normal, moleculele de apă din fluidele corpului - sânge și limfă - sunt activate.
Eliberarea razelor infraroșii cu unde lungi poate spori imunitatea. Radiațiile infraroșii sunt absorbite cel mai rapid de corp, deoarece acest interval este perceput de acesta ca fiind „nativ”. Mai mult, lipsa unei astfel de reîncărcări afectează negativ bunăstarea unei persoane, duce la letargie, insomnie și apariția diferitelor boli.
Utilizarea golfului magnetic vă permite să uitați de un fenomen atât de neplăcut precum celulita, deoarece câmpul magnetic creat de produs acționează chiar și în straturi adânci ale pielii - hipodermă, care nu sunt acoperite de acțiunea cremelor anticelulitice și în care nici razele X, ultraviolete și razele cu microunde nu pătrund.

Cum se utilizează pantalonii cu vârfuri Green World
Imediat înainte de a utiliza terenul de golf cu turmalină, ștergeți interiorul pânzei de golf cu o cârpă umedă, apoi puneți-l pe picioare.
O ușoară senzație de furnicături și arsură în timpul primelor ședințe este considerată normală.
Începeți cu sesiuni scurte de vindecare de 15-20 de minute, mărind treptat timpul cu câteva minute. După 2-3 săptămâni, șosetele pot fi îmbrăcate noaptea.

Recomandări de îngrijire și depozitare
Este strict interzis să se spele și să se înmoaie până la genunchi.
În caz de contaminare, produsul trebuie clătit în apă caldă timp de până la 5 minute, apoi uscat natural fără a se roti.
Din când în când este necesar să întoarceți șosetele în afară și să le lăsați la soare, lângă un șemineu, aragaz sau calorifer.
Acest lucru vă permite să restabiliți proprietățile vindecătoare ale țesutului de turmalină și să prelungiți durata de viață a produsului.
Depozitați șosetele pentru genunchi Green World Tourmaline separate de minerale și magneți în casa dvs.
Общее
Тип
Реабилитация и уход

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok