Объявлений сегодня: 106 809

Bucură-te de confort și eleganță la tine acasă cu mobilă din showroom-ul BELLONA

Цена:
1 Лей
контакты:
Bellona
06 Января 2022 , 01:42
534 просмотров
Описание
Dacă ești în căutarea unui magazin de mobilă, unde consultanții sunt amabili, atenți la detalii și mereu gata să ofere suport în alegerea mobilierul potrivit, atunci află că showroom-ul BELLONA din Chișinău îți pune la dispoziție o locație, unde vei găsi o gamă largă de piese de mobilier: mobilă pentru copii, vitrine, măsuțe pentru cafea, dar și specialiști calificați care să-ți ofere suportul și informația necesară.
Magazinul nostru oferă mobilă pentru orice buget, la noi poți găsi seturi de mobilier, mobilă pentru dormitor, șifoniere, colțare la preț accesibil. Indiferent de segmentul de preț pe care îl vei alege, fii sigur că mobila noastră este o combinație perfectă de stil, design impecabil și materiale de calitate înaltă.
În magazinul nostru de mobilă în Moldova vei găsi o gamă largă de mobilă pentru living, atât în stil clasic, neoclasic, cât și modele bazate pe tendințele moderne.
Noi abordăm individual fiecare dintre clienții nostril. Te așteptăm pe adresa str. Calea Orheiului, 120, împreună vom face alegerea potrivită!
Общее
Состояние
Новое
Обивка
Ткань
Тип
другое

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok