Объявлений сегодня: 106 850

Capsule Calciu pentru adulti

Цена:
550 Лей
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
04 Декабря 2021 , 08:37
437 просмотров
Описание
În caz de slăbire a țesuturilor osoase, probleme cu dinții, unghiile și părul etc.
Consecințele deficienței de calciu în organism:

spasme musculare
înmuierea oaselor și osteoporoza
slăbirea țesutului osos, probleme cu dinții, unghiile și părul.
Caracteristici:

Utilizarea corectă a calciului poate avea un efect de vindecare în diferite boli și tulburări precum reumatism, dureri osoase, sângerări ale gingiilor, hemoroizi, anemie, insomnie, spasme musculare, tuberculoză, acnee, ulcere gastrice, leziuni ale pielii și multe altele. etc.

Recent, datorită nanotehnologiei moderne (tehnologie care lucrează cu substanțe măsurabile la 10 -9 metri), există posibilitatea ca calciul să fie absorbit mult mai ușor de organism. Nano-calcul este un produs la scară nanometrică care reduce problemele asociate cu deficitul de calciu din organism și cu absorbția acestuia – este folosit ca profilaxie împotriva apariției acestor probleme.

Această formă specifică de calciu permite organismului să o absoarbă rapid și complet, ceea ce este foarte important pentru întărirea și conservarea sistemului osos, precum și pentru refacerea țesutului cartilajului.

Particulele de carbonat de calciu la scară nanometrică sunt un material de construcție biologic universal pentru organism. De asemenea, ajută la repararea țesuturilor cartilajelor deteriorate, precum și la creșterea mobilității articulațiilor.

Efecte asupra organismului:

reduce sau elimină complet senzația de durere
crește activitatea motrică a articulațiilor datorită acțiunii cristalelor la scară nanometrică asupra celulelor țesutului cartilajului (capsulele încep procesul de recuperare a țesutului cartilajului în coloana vertebrală și în șolduri, genunchi și articulații ale mâinilor)
accelerează semnificativ vindecarea țesuturilor osoase după leziuni și operații
reduce foarte mult problemele asociate cu slăbirea țesutului osos (osteoporoza)
Общее
Тип
Витамины и добавки

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok