Объявлений сегодня: 106 856

Capsule Lecitina

Цена:
550 Лей
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
14 Ноября 2021 , 08:02
442 просмотров
Описание
Capsule Lecitina
Compoziţie: lecitină de soia, vitamina Е, ceară galbenă.
Ambalaj: 100 capsule a câte 1200mg
Mod de folosire: câte 1-2 capsule de 1-2 ori pe zi, cu apă caldă.
Contraindicaţii: pentru copii de până la 12 ani, femei însărcinate şi care alăptează, precum şi intoleranţă la anumite componente ale produsului.
LECITINĂ în capsule moi este un sistem unic de păstrare a lecitinei, constând din lecitină şi conţinut de ulei. Anume de aceea lecitina se asimilează rapid şi fără pierderi. Lecitina în organism efectuează trei funcţii „strategice” de bază:
• serveşte ca o formă în care se păstrează energia, „rezervă de combustibil”, care se transportează prin tot corpul – este un „vehicul” de livrare spre celulă a substanţelor biologic active (vitamine, hormoni, medicamente, etc.);
• este o componentă structurală de bază a membranelor celulare (material de construcţii);
• asigură proprietăţi adaptive ale organismului – este o substanţă nutritivă esenţială şi un puternic antioxidant natural.
Proprietăţi ale lecitinei
În organismul uman lecitina este cea de-a doua după semnificaţie substanţă de construcţie şi nutritivă, urmînd după proteine. Aparţine unui grup de substanţe nutritive cunoscute ca grăsimi.
Prezenţa unuei cantităţi suficient de lecitină în raţia alimentară a omului contribuie la:
• îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, arderea excesului de lipide din serul sangvin;
• creşterea cantităţii de acetilcolină în celulele creierului, activizarea şi reînnoirea celulelor acestuia şi, astfel, restabilirea şi îmbunătăţirea activităţii creierului;
• reînnoirea celulelor ficatului, restabilirea funcţiei acestuia, prevenirea şi vindecarea de steatoza hepatică şi ciroză hepatică;
• întărirea şi protejarea părului prin îmbunătăţirea microcirculaţiei sângelui şi asigurarea nutriţiei complete a părului.
Общее
Тип
Витамины и добавки

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok