Объявлений сегодня: 106 487

Capsule Isoflavoni Din Soia

Цена:
798 Лей
контакты:
Dumitru200258952
15 Сентября 2021 , 12:59
411 просмотров
Описание
Potrivit pentru:
1. Femele cu tensiune pre-menstruală
2. Femele cu sindrom postmenopauzal
3. Femelele cu hormoni feminini dezechilibrați, în special estrogeni în declin
4. Femele cu densitate osoasă mai mică sau osteoporoză
5. Femelele cu infertilitate cauzate de un nivel scăzut de estrogen
6. Femeile intenționează să-și îmbunătățească sexualitatea
Cunoștințe cheie:
Activități estrogenice și antiestrogenice:
Se știe că izoflavonele din soia au o activitate slabă estrogenică sau asemănătoare hormonilor. Estrogenii sunt molecule de semnalizare care își exercită efectele prin binging la
receptorii estrogeni din interiorul celulelor (structuri chimice ale estrogenilor endogeni). Complexul estrogen-receptor interacționează cu ADN-ul pentru a schimba expresia genelor receptive la estrogen. Receptorii estrogeni sunt prezenți în numeroase țesuturi, altele decât cele asociate reproducerii, inclusiv osul, ficatul, inima și creierul. Izoflavonele din soia și alți fitoestrogeni se pot lega de receptorii de estrogen, imitând efectele estrogenului în unele țesuturi și blocând efectele estrogenului în altele. Oamenii de știință sunt interesați de activitățile selective ale țesuturilor ale fitoestrogenilor, deoarece efectele anti-estrogenice din țesutul reproductiv ar putea ajuta țesuturile să contribuie la menținerea densității osoase și la îmbunătățirea profilurilor lipidice din sânge (nivelurile de colesterol).
Antioxidanți: izoflavonele din soia au proprietăți antioxidante care protejează sistemul cardiovascular de oxidarea colesterolului LDL (cel rău). Colesterolul LDL oxidat se acumulează în artere pe măsură ce se acumulează pete de grăsime care blochează fluxul de sânge, ducând la ateroscleroză. Capsulele din soia inhibă creșterea celulelor care formează această arteră care înfundă placa. Arterele deteriorate de ateroscleroză formează de obicei cheaguri de sânge. Acest lucru poate duce la un atac de cord dacă cheagurile se îndreaptă spre inimă sau la un accident vascular cerebral dacă merge spre creier.
Общее
Тип
Витамины и добавки

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok