Объявлений сегодня: 106 485

Ești în căutarea unei grădinițe pentru piciul tău?

Цена:
1 Лей
контакты:
KIDDO CLUB
14 Июль 2021 , 10:36
689 просмотров
Описание
Kiddo Club este locul perfect, un mediu plăcut și plin de activități care dispune de condiții demne de o grădiniță privată, prețuri accesibile și cadre didactice calificate.
Am creat un spațiu în care dragostea pentru copii și bunăstarea lor este principala noastră preocupare pe tot parcursul desfășurării activităților de învățare și distractive. Știm să îmbinăm atât momentele de învățare, bazate pe acumularea de cunoștințe, cât și zig-zagul educațional, bazat pe experimentare, pe gândire logică, creativitate, curiozitate și încredere în forțele proprii.
Centrul de dezvoltare și educație Kiddo Club este grădinița din centrul Chișinăului care activează cu program prelungit şi oferă o gamă vastă de servicii educaţionale.
În procesul de educație suntem parteneri cu părinții copiilor noștri, cooperăm și ne străduim împreună să găsim cele mai bune soluții pentru provocările pe care le aduce meseria de părinte în vremurile noastre.
Pentru înscrieri la grădinița Kiddo Club, este suficient să completați formularul de pe pagina noastră web, noi vă vom contacta și vă vom informa despre următorii pași!
Kiddo Club - grădinița potrivită pentru copilul tău.
www.kiddoclub.md/' target='_blank'>https:// www.kiddoclub.md/
Общее
Тип
Детский сад

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok