Объявлений сегодня: 106 818

Set Pieptene Cu Turmalina

Цена:
200 Лей
контакты:
Dumitru
04 Июль 2021 , 11:01
587 просмотров
Описание
Toată lumea știe sigur că nu există muncă fără zile grele. Este bine când astfel de zile se întâmplă o dată și la sfârșitul săptămânii sau lunii, pentru că, dacă mai des, atunci persoanele care le au devin nervoase, agresive, au probleme cu somnul și devin deprimate. Cu toate acestea, chiar și așa, în ciuda numărului de zile dificile, cei mai mulți dintre noi la sfârșitul săptămânii de lucru simțim nu numai oboseală fizică, ci și mentală, în urma căreia starea de spirit dispare adesea și nu există putere și energie pentru nimic. Acest lucru este resimțit cel mai mult de indivizii a căror muncă zilnică este de a lucra cu oamenii. Unii, cu acest tip de oboseală, încep să se descompună pe cei dragi, alții pleacă.
în ei înșiși și plâng, alții suprimă cu alcool, dulciuri sau vizionând filme ușoare și doar unii reușesc să reziste unei astfel de oboseli și să nu-i lase să-i învingă. Dar dacă nu aparținem ultimului grup de oameni și dorim cu adevărat să învățăm cum să ne îndepărtăm rapid de acest tip de oboseală?
În primul rând, trebuie să vă insuflați că soarele strălucește după ploaie, iar cele ușoare vin după zile grele, așa că nu merită pentru noi să fim foarte supărați și să avem emoții negative sau tulburări mentale. De asemenea, ar trebui să înveți să părăsești locul de muncă la locul de muncă și să nu-l aduci acasă. Mai exact, puteți aduce, dar numai și exclusiv cu liniște sufletească. Apoi, trebuie să-ți faci un obicei, după sfârșitul unei zile grele, să mergi în aer curat. După cel puțin 10 minute în timpul mersului, puteți apela sau înregistra
un mesaj vocal către cel al cărui sprijin îl simți constant pentru a vorbi și a nu păstra totul pentru tine. După aceea, veți observa imediat o ușurare în sufletul vostru. Și, în cele din urmă, când ajungeți acasă, trebuie să luați un pieptene de turmalină și să începeți să vă pieptănați părul de la rădăcină până la vârf timp de 10 minute. Pieptenele cu turmalină vor ameliora oboseala creierului, vor îmbunătăți circulația sângelui, vor calma sistemul nervos și vor elimina insomnia asociată cu tensiunea nervoasă și, cu utilizarea regulată, va îmbunătăți starea părului și va reduce căderea părului!
Prin respectarea acestor reguli simple, veți începe să vă simțiți mai bine, să priviți lumea altfel, să vă schimbați atitudinea față de ceilalți și să deveniți un model pentru ceilalți!
Общее
Тип
другое

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok