Объявлений сегодня: 106 814

Cosmetica Naturala Afine

Цена:
Договорная цена
контакты:
Dumitru
29 Июня 2021 , 09:58
571 просмотров
Описание
Linia cosmetică Green World
Antocianinele (VMA) găsite în afine sunt numite „produse de îngrijire orală a pielii”, previn formarea ridurilor și sunt în prezent cei mai eficienți antioxidanți naturali. Cosmeticele din seria afine, care utilizează antocianine de afine ca materie primă, ajută la prevenirea formării ridurilor, asigură pielii hrană și luptă împotriva radicalilor liberi.
Efectul principal al antocianinelor asupra pielii este următorul:
Antocianinele de afine sunt o protecție naturală a soarelui, protejând pielea de efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete.
Antocianinele favorizează regenerarea colagenului deteriorat și a fibrelor elastice. Antocianinele au un efect dublu asupra pielii: pe de o parte, promovează formarea legăturilor necesare ale fibrelor de colagen, pe de altă parte, cu un efect antioxidant eficient, previn formarea de „legături super-puternice” , contracarând astfel formarea ridurilor și a umflăturilor, menținând pielea netedă și elastică ... Antocianinele de afine previn formarea proteinazei solide și inhibă activitatea acesteia, previn efectul degradant al radicalilor liberi, proteinazei solide și elastazei asupra elastinei și îmbunătățesc starea pielii.
Antocianinele ajută la îmbunătățirea micro-circulației sângelui în vasele de sânge, îmbunătățesc micro-circulația epidermei, îmbunătățesc elasticitatea pielii, reduc probabilitatea bolilor și ridurilor pielii, chiar ajută la netezirea cicatricilor, îndepărtarea petelor de vârstă și albirea pielii.
Antocianinele au un dublu rol protector, prevenind apariția timpurie a ridurilor, ajutând la menținerea netezii și elasticității pielii pentru o lungă perioadă de timp.
Cosmeticele din seria de afine refac efectiv pielea, întăresc bariera naturală de protecție a pielii, hrănesc și albesc profund pielea, conferă senzația de piele curată și proaspătă. Pielea strălucește de frumusețe și fără machiaj, devine mai albă și mai proaspătă.
Общее
Тип
Косметология

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok