Объявлений сегодня: 106 818

Para De Dus Cu Turmalina-Microelemente

Цена:
1 250 Лей
контакты:
Dumitru
27 Июня 2021 , 10:05
593 просмотров
Описание
Capul de duș turmalină este un produs al zilei de sănătate și prevenire.
reduce transpirația, mâncărime ușoară, are un ușor efect antiinflamator, înmoaie apa, reduce cantitatea de clor și alte impurități chimice, mărește elasticitatea și turgorul pielii, o face matasoasă, conferă o senzație de căldură și prospețime, îmbunătățește părul condiție, o face strălucitoare și mare
Cum se utilizează capul de duș:
Montați duza pe furtunul de duș și porniți apa caldă, dușul începe să funcționeze imediat. Nu este nevoie să expuneți dușul la soare - dușul este încărcat de căldura apei! Dacă duza se murdărește, capul este demontat, spălat și uscat la soare sau într-o baterie, apoi reasamblat și gata pentru utilizare din nou.
Precauții:
Dușurile cu turmalină nu sunt utilizate la temperaturi ridicate ale corpului, tendințe de sângerare, precum și în zonele în care există leziuni ale pielii.
Nu faceți duș în timpul sau după accidentele vasculare cerebrale hemoragice.
Un duș cu turmalină trebuie utilizat cu precauție de către pacienții cu stimulatoare cardiace.
Cu o tendință individuală a organismului la alergii, produsele trebuie utilizate cu precauție.
Femeile gravide și femeile care alăptează ar trebui să se abțină de la utilizarea dușului cu turmalină
Filtrul ionizator turmalină este destinat în principal preparării apei purificate.
Îndepărtează clorul, metalele grele, bacteriile, sărurile de duritate din apă.
Oferă apei pH-ul ideal și o satură cu ioni negativi.
O astfel de apă are o serie de proprietăți valoroase: stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante, luptă împotriva oxidării corpului și, cel mai important, este un mijloc de prevenire a cancerului.
Cinci tipuri de expunere: - ioni încărcați negativ - radiații infraroșii cu unde lungi cu o lungime de 14-15 nm - microcurent constant 0,06 A - câmpuri învolburate - fluxuri de microelemente - oferă un efect vindecător bun pe termen lung.
Acest duș este indicat în special pentru gută, artroză, dureri de spate, pacienți după accident vascular cerebral pentru restabilirea activității fizice, sportivi după antrenament intens, pacienți cu scleroză multiplă. Copiii mici, când fac acest duș, nu mai suferă de răceli.
Când se utilizează un cap de duș, se întâmplă următoarele: 1) radiații infraroșii cu unde lungi cu o lungime de 14 × 15 nm, 2) un microcurent constant de 0,06 A, 3) câmpuri învârtejitoare,
în această legătură, fluxurile de oligoelemente pătrund în straturile profunde ale pielii, disociază peroxizii de lipoproteine ​​și alte substanțe nocive, îndepărtându-le din corp cu transpirație și urină.
Hipertensiune
Colită cronică
Gastrita acidă
Hepatită cronică și ciroză hepatică
Boli oncologice
Boli ale glandei tiroide
Общее
Тип
другое

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok