Объявлений сегодня: 108 021

Împrumut urgent fără acte

Цена:
1 Лей
контакты:
Forza
01 Марта 2021 , 22:53
732 просмотров
Описание
Ai apelat la serviciile a zeci de bănci comerciale pentru a lua un credit și toate îți solicită liste lungi de acte inutile? Știm cât este de neplăcut să primești un refuz atunci când ai nevoie urgent de bani. Totuși, cu serviciul nostru de microfinanțare, poți lua un împrumut urgent fără acte, cu o dobândă foarte avantajoasă.
Forza.md este un sistem comod de oferire a împrumuturilor, în cel mai scurt timp posibil. Alege suma de care ai nevoie, între 1000 și 10000 lei, alegi perioada de rambursare, de până la 6 luni și poți vedea instant care va fi rata lunară. Ulterior trebuie să completezi formularul de solicitare, iar noi vom reveni cu un răspuns după 15 minute. Dacă ai răspuns pozitiv, vii la una dintre filialele noastre sau a partenerilor, magazinul Darwin și terminalele RunPay, pentru a semna contractul și primi imediat banii.
Forza.md - credite în MD, comode și rapide. Află mai multe detalii și informații la 078 188 818 sau fă o vizită la unul dintre birourile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
www.forza.md/' target='_blank'>https:// www.forza.md/

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok