Объявлений сегодня: 106 809

Aquaterra Star Kids - grădinița ideală pentru copilul tău!

Цена:
1 Лей
контакты:
Aquaterra
22 Февраля 2021 , 12:58
747 просмотров
Описание
Te întrebi cum arată grădinița ideală? Totul e simplu: confort pentru copilul tău, educație de calitate și educatori cu experiență. Aceste condiții le găsești doar la grădinițe private din Chișinău, care au fost create pentru ca toți copiii să beneficieze de dezvoltare în toate privințele. Este cea mai bună oportunitate pe care o poți oferi copilului tău!
Aquaterra Star Kids este o grădiniță în Ciocana gata să primească picii de 2-7 ani în cea mai plăcută atmosferă. Pregătirea pentru școală și dezvoltarea copiilor reprezintă o prioritate pentru cadrele didactice din grădiniță, de aceea părinții pot fi siguri de calitatea serviciilor. Toate clasele, zonele de joacă, sălile de coregrafie, muzică și sport sunt echipate și pregătite pentru copii, iar aceștia se pot bucura în voie de educație, joacă și sport. Aici copiii pot învăța limbi străine, participă la ore de sport, înot și activități creative care le dezvoltă abilitățile și talentul. În plus, Star Kids are o cameră salină, o bibliotecă multilingvă și peste 7000 de jucării educative gata să fie folosite de micuți. Ce îți poți dori mai mult?
Vizitează Star Kids pe str. Ginta Latină 12/20 și asigură viitorul copilului tău! Pentru mai multe detalii, sună la 022 55 00 77.
https://starkids.md/ro/
Общее
Тип
Детский сад

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok