Объявлений сегодня: 107 933

Ai nevoie de bani urgent? Cu Kreddy totul este simplu, obții un credit doar cu buletinul.

Цена:
1 Лей
контакты:
KREDDY
02 Февраля 2021 , 20:08
672 просмотров
Описание
Soluțiile financiare optime sunt cele care îți pun la dispoziție suma necesară de bani cu un pachet minim de documente. Acum, cozile lungi la ghișee și listele lungi de documente solicitate de băncile comerciale sunt parte a trecutului. Cu serviciile Kreddy ai ocazia să obții un credit doar cu buletinul, rapid și comod, direct din fața calculatorului.
Cum funcționează? Mai simplu decât te-ai fi așteptat. Accesezi site-ul și, prin intermediul calculatorului de credite, selectezi suma dorită și perioada de restituire, de până la 12 luni. Tot acolo vor fi indicate informațiile despre rata lunară pe care urmează să o achiți, complet transparent. După care soliciți împrumutul online și completezi toate câmpurile necesare. Noi vom reveni cu răspuns în doar 15 minute, iar dacă e pozitiv îți transferăm banii pe card. Iar pentru că ne pasă de situația ta financiară, ai ocazia să achiți prima tranșă abia peste două luni.
Cu Kreddy, totul este mult mai simplu și rapid. Vrei să afli mai multe detalii? Contactează-ne la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
www.kreddy.md/credit-doar-cu-buletinul' target='_blank'>https:// www.kreddy.md/credit-doar-cu-buletinul

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok