Объявлений сегодня: 107 929

Tamponase Vaginale

Цена:
500 Лей
контакты:
Dumitru200258952
22 Сентября 2021 , 14:21
590 просмотров
Описание
Tamponase Terapeutice
Nu este un secret faptul că astăzi, potrivit statisticilor, peste 75% dintre femei suferă de diverse boli ginecologice, uneori extrem de grave.
Rata de dezvoltare a bolilor ginecologice feminine crește rapid în întreaga lume. Și motivul este virușii, paraziții și bacteriile care intră și se dezvoltă în organele genitale feminine. Sistemul de vindecare a corpului feminin a fost creat de o dinastie de ginecologi din China antică, care astăzi nu are analogi în eficacitatea sa.
Tampoanele de tratament și profilactice, ca sistem de vindecare a corpului feminin, sunt un medicament de încredere, deoarece:
- Conțin plante medicinale naturale selectate special;
- Abordare rezonabilă a fabricării medicamentelor;
- Efect uimitor;
- Fără stimulente și fără efecte secundare;
- Tampoanele sunt făcute conform vechii rețete chinezești dovedite;
- Procesul de producție se desfășoară în condiții sterile, protejate la maximum de praf, bacterii și aditivi chimici;
- Fiecare unitate a tamponului a trecut prin sterilizare prin intermediul razelor laser care ucid bacteriile;
- Calitatea produselor este confirmată de asociația internațională de standarde de calitate, produsul are un standard GMP;
- Produse fiabile, convenabile și eficiente.
Tamponul terapeutic este eficient pentru bolile ginecologice: vaginita, cervicita, endometrita, tulburările menstruale, sindromul premenstrual, dismenoreea, inflamația cauzată de diverși agenți patogeni (chlamydia, ureaplasma, Trichomonas etc.), inflamația mucoasei interioare a uterului, bolile inflamatorii a trompelor uterine și a organelor mici. bazin, aftă, anexită, eroziune și ulcere ale colului uterin, inflamație în regiunea pelviană, inflamație și boli chistice ale anexelor, tratează hemoroizii (vindecarea plăgilor, oprirea sângerării, eliminarea nodurilor), urinare incontinență, cistită etc.
Общее
Тип
Для тела

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok