Объявлений сегодня: 107 929

Gel intim bactericid

Цена:
315 Лей
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
27 Июль 2021 , 19:50
581 просмотров
Описание
Îngrijirea unei femei gel antibacterian și antiinflamator Îngrijirea unei femei gel antibacterian și antiinflamator este un gel microbicid pentru igiena intimă a unei femei, are o ... descriere completă
Îngrijirea unei femei gel antibacterian și antiinflamator este un gel microbicid pentru igiena intimă a unei femei, are abilități antibacteriene , antiinflamatorii și regenerative , poate preveni și face față în mod eficient tuturor tipurilor de vaginite ginecologice .



Este fabricat din extracte de plante atent selectate, conține o selecție bogată de substanțe antibacteriene care sunt capabile să distrugă complet bacteriile dăunătoare și, în același timp, nu afectează bacteriile bune ale vaginului. Gelul nu are niciun efect asupra efectului altor medicamente, favorizează creșterea celulelor și țesuturilor benefice, promovează secreția de hormoni feminini, activează munca celulară și promovează vindecarea mucoasei, care întinerește, ceea ce fiecare femeie va aprecia cu siguranță.
Ingrediente: extract gălbui Sophora, extract japonez de stridii , extract de viermi de inimă , extract de angelică chineză, extract de plută Amur.
Ambalare: 5 seringi de 5 g.
Dozare: 1x zilnic seara, se utilizează o seringă pentru tratament. Dacă este necesar, tratamentul poate fi repetat dimineața. Coaja recomandată este de 3-6 zile.
Общее
Тип
Для тела

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok