Объявлений сегодня: 107 929

Serie Cosmetica Cu Extract De Masline

Цена:
Договорная цена
контакты:
Dumitru
05 Июль 2021 , 12:11
524 просмотров
Описание
1. Sănătatea este bogăția Onestitatea este cea mai bună politică
2.Toată lumea vrea să devină frumoasă. Primim sau oferim întotdeauna astfel de dorințe: fie ca tu să fii mereu tânăr, fie ca tineretul să fie întotdeauna cu tine. Astfel de dorințe ar trebui să înceapă cu pielea noastră. Principala metodă de a ne menține tineri este să ne protejăm pielea.
3. Pași de îngrijire a pielii 4-Patru pași de îngrijire a pielii:Primul pas: Curățarea Lucrările de curățare dimineața și seara pot îndepărta complet machiajele, suprafața grăsime și lucruri murdare de pe față.
5. Al doilea pas: Tonificați-vă pielea Înseamnă să curățați pielea pentru a doua oară pentru a înmuia keratina, a echilibra valoarea PH, a ajuta la micșorarea porilor și la creșterea senzațiilor moi ale pielii.
6. Al treilea pas: echilibrarea nutriției Este pentru a completa umiditatea și nutriția necesară, umezi pielea și menține pielea moale, strălucitoare și netedă.
7. Al patrulea pas: Protecție Este să protejăm pielea de substanțele nocive din mediul nostru de viață și să oferim pielii noastre luciu neted.
8. Reglează textura pielii Aplicarea feței de două ori pe săptămână te va ajuta să dezbraci celulele uscate la suprafață, să faci textura pielii netedă, răcoritoare și strălucitoare. În zilele noastre, avem varietăți de produse cosmetice, cu diferite mărci, pachete și funcții. În fața atâtor produse cosmetice, poate nu știm care ar trebui să alegem sau care dintre ele este cea mai bună pentru noi. De fapt, ar trebui să selectăm produsele cosmetice în funcție de proprietățile pielii, vârste, sex, condiții fiziologice, anotimpuri diferite și funcții diferite. Acordați atenție calității produselor cosmetice, a datei de expirare sau a datei de producție și verificați dacă ambalajul este intact. Șampon cu măsline
9. Legenda frumoasă despre măslinÎn picturile antice din Europa de Vest și picturile murale din piramida egipteană, toate scenele în care se adună diferite fete frumoase au un punct comun --- lângă ele stau servitoare care țin cu grijă borcane de ceramică în mâini și uleiul de măsline misterios este purtat în borcane. Istoria îngrijirii pielii a uleiului de măsline a durat mii de ani. Cleopatra, o regină egipteană, s-a născut frumoasă. Dar ea a acordat totuși o mare atenție întreținerii. În fiecare dimineață își ștergea uleiul de măsline pe tot corpul foarte atent. Pielea ei a devenit mai delicată și mai netedă, iar părul ei a devenit negru și mai strălucitor.
Общее
Тип
Для тела

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok