Объявлений сегодня: 107 929

Pasta De Dinti Tothpaste

Цена:
147 Лей
контакты:
Dumitru
30 Июня 2021 , 11:37
548 просмотров
Описание
Set Pasta de dinti 100% naturala (fara chimie) + Periuta ce albeste si protejeaza smaltul dintilor, intareste gingiile - 147 lei
Compozitia pastei: xilit, sulfat de sodiu, citrat de potasiu, mentol, Lonicera japonica, Isatis tinctoria, apa, glicerina, sorbitol, hidrat de siloxan, PEG-12, laurat de sodiu, celuloza, dioxid de titan, aromatizator.
Ambalaj: tub 120 gr.
Părul periuţei ultrasubtire, durabil, moale, fara a deteriora smalţtul dintilor şi fără a provoca leziuni gingiilor
Maner ergonomic confortabil si fara sa alunece
Folosire: Dintii se spala de doua ori pe zi, dimineaaa şi seara. Atentie! A nu inghiti, copiii după curatire sa-si clateasca bine gura. Copii cu virsta intre 2-6 ani ar trebui sa se spele pe dinti sub supravegherea adultilor. Pasta de dinti calitativa este cea de-a doua din doua etape necesare pentru curatenia si sanatatea orala. Compozitia pastei include fluor, care indeplineste trei functii de baza pentru dinti:
Protejeaza de efectele mediului acid; Contribuie la protectia smaltului dintilor de la distrugere, de asemenea poate opri procesul de distrugere a smaltului dintilor in stadiile incipiente;
Reduce nivelul mediului acid, prevenind astfel dezvoltarea bacteriilor.
Indicatii: contribuie la intarirea gingiilor, ingrijeste usor cavitatea bucala. Improspateaza respiratia, albeste si intareste smaltul dintilor. Se opune formarii tartrului la dinti, protejeaza dinţii impotriva sensibilitatii sporite.
Periuta de dinti calitativa este prima dintre cele doua etape necesare pentru curatenia si sanatatea orala.
Общее
Тип
Для тела

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok