Объявлений сегодня: 107 929

Crema de noapte de afine

Цена:
1 450 Лей
контакты:
blotchidumitru743@gmail.com
31 Май 2021 , 18:02
558 просмотров
Описание
Crema de noapte cu extract de afine
Compoziție: extract de afine, esență de afine, apă purificată, glicerină, squalane vegetal, acetat de tocoferil, colagen de pește, etc.
Proprietăți: Noaptea este cel mai potrivit timp pentru auto-vindecarea pielii. Crema de noapte conține extractul de afine ce este usor absorbit de piele și asigură pielea cu nutrienți pe un termen prelungit, hrănește profund și eficient pielea, accelereaza metabolismul celular, intinerește, imbunătățește elasticitatea, reduce ridurile, întinde și reface pielea după stresurile zilnice,o face moale, catifelată și albă. Cînd te vei trezi dimineața, vei simți că pielea ta a devenit mai moale și gingașă, are un aspect luminos și odihnit.
Squalane-ul, formula chimică C30H62, are o structură chimică specifică. El reprezintă în sine un ulei incolor transparent fără miros, estrem de stabil și foarte adaptabil pentru utilizarea în preparatele farmaceutice și cosmetice. Interesul deosebit față de squalane se explică prin compatibilitatea înaltă a acestuia cu pielea, nu este toxic, este stabil și prin efectul de catifelare ce îl dă produselor cosmetice. Denumirea provine de la latinescul Squalus – rechin, ficatul căruia este bogat în această substanță. În afară de ficatul rechinului, squalane-ul se mai găsește și în uleiul de măsline, de palmier, uleiul de Amarant, de asemenea și în uleiul mugurilor de grîu și tărîțelor de orez. Squalene-ul se sintetizează în general în glandele sebacee și reprezintă unul din componenetele principale ale grăsimilor pielii și a stratului hidrolipidic, care este responsabil de sănătatea și aspectul catifelat al pielii.
Va fi și reduceri 25%
Общее
Тип
Для тела

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok