Объявлений сегодня: 107 932

Tamponase Terapeuttice

Цена:
525 Лей
контакты:
dumitru
28 Май 2021 , 00:03
642 просмотров
Описание
Fito-biluțe terapeutice (ovule)
Compoziția: extract de smirna, accacia, rodie, crizantema, ginseng, sofran, liliac himalayan, rasina, angelica, urzica.
Ambalaj: cutie a câte 6 bucăți.
Descriere
Ritmul de dezvoltare al bolilor ginecologice este în creştere rapidă în întreaga lume. În ciuda tuturor noilor medicamente şi opţiunilor moderne de tratament, numărul bolilor ginecologice nu a scăzut. O parte semnificativă a acestor boli sunt infecţii ale vulvei şi vaginului.
Celulele epiteliale moarte localizate la nivelul pliurilor mucoasei vaginului, reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea diferitelor tipuri de bacterii și viruși (Candida, Gardnerella, Streptococ de tip A, Ureaplasma, Trichomonas, Sifilis, Gonoreea, Germeni anaerobi, Chlamydia, Mycoplasma, HPV, Herpes ș.a.). Aceste tampoane au fost create în baza retețetelor tradiționale ale medicinii chineze și tibetane, vechi de 5000 de ani. Au fost realizate peste 1000 de studii care atestă că aceste tampoane sunt sigure, non-toxice și nu prezintă efecte secundare. Tampoanele terapeutice Green World, corespund standardelor GMP (Good Manufacturing Practice), sunt produse în condiții sterile și nu conțin niciun fel de substanțe chimice.
Indicații de utilizare a ovulelor fitoterapeutice:
candidoză;
erozia colului uterin;
cistită;
incontinență urinară;
sindrom predmenstrual;
hemoroizi;
inferitilitate;
inflamație a mucoasei uterine (endometrioză);
dereglări de ciclu menstrual;
dismenoree (durerea menstruala);
inflamația provocată de diferiți agenți patogeni (Chlamydia, Ureaplasma, Trichomonas);
vaginita, cervicita, polipi;
inflamaţii ale trompelor şi ovarelor (anexită);
chist ovarian;
ovare polichistice.
TAMPOANELE cu rol terapeutic Green World au efect antiinflamator local, contribuie la neutralizarea şi eliminarea toxinelor si la reechilibrarea hormonală, actiuni care se manifestă prin recâştigarea aproape magică a sănătatii femeilor, purificarea pielii, eliminarea problemelor de natură ginecologică, cresterea apetitului sexual la femei si de asemeni îmbunătătirea fertilitătii.
Общее
Тип
другое
Пол
Для неё

Данный сайт использует Cookie. Можете ознакомиться с политикой куки по данной ссылке

Ok