Anunțuri astăzi: 107 929

Plasturi Detox Diverse

Preț:
300 Lei
Dumitru
28 Iunie 2021 , 10:49
584 vizualizări
Descriere
CUM TOXINAȚI SABOTAȚI SĂNĂTATEA NOASTRĂ
Toxinele sunt produse în procesul de metabolism, care se poate acumula în articulații și poate afecta circulația sângelui. Boli precum artrita, dermatita, alergia și hipertensiunea arterială cauzate de acumularea de toxine pot afecta grav viața oamenilor. Experimentele efectuate de oamenii de știință japonezi au descoperit că Magic Detoxin Pad poate elimina umezeala și toxinele din corp.
CUM NE PURIFICĂ CORPUL NOSTRU PADUL DE DETOXINĂ MAGICĂ WOLRD MAGIC?
Acest produs ia extractul de oțet natural de bambus și alte extracte botanice ca compoziție principală. Cu minunata capacitate de absorbție a toxinei, extractul de oțet de bambus poate intercepta și profita de deșeurile metabolice, deșeuri de lichide și lipide în acupuncte, apoi le poate expulza în tampon. Pompează apa reținută; eliminați umezeala și toxinele acumulate de mult în corp, atingând astfel obiectivul de purificare a sângelui.
Un număr mare de anioni conținuți în acest produs sunt testați pentru a putea ajunge la punctele acupunctuale prin piele, pentru a restrânge toxicitățile și pentru a transforma lichidul acid al organismului nesănătos în fluid alcalin al corpului, raze puternice cu infraroșu îndepărtat care pot activa corpul și stimula sistemul nervos parasimpatic. a nervilor vegetativi poate fi eliberat.
CUM SĂ UTILIZAȚI UN PAD DE DETOXINĂ MAGICĂ MONDIALĂ VERDE
Curățați pielea și lipiți tamponul pe acupunctele talpii sau alte părți ale corpului, cum ar fi articulațiile, palmele, talia, umerii, spatele și coada șchiopătată, piciorul obosit și mușchiul suprasolicitat. Lăsați partea de aerisire să se confrunte cu pielea și partea slickens cu caractere imprimate să fie lipită pe foaia lipicioasă. După utilizare, rupeți tamponul și curățați pielea cu apă. Un tampon și o foaie adezivă pot fi utilizate o singură dată.
CARACTERISTICI ȘI BENEFICII:
Pompează toxinele și deșeurile din organism
Ameliorează durerile și tulpinile pielii, mușchilor și articulațiilor
Obiectivul de purificare a sângelui
Ingrediente: Extract natural de oțet de bambus, vitamina C, extract botanic de chitosan.
Green World Magic Detox pad
POTRIVIT PENTRU:
Persoane aflate sub starea de sănătate
Persoane care suportă starea pe termen lung, mersul pe jos și radiații computerizate
Persoane cu lombago, artrită și dureri musculare
Cei care doresc să detoxifice corpul
PRUDENȚĂ
Acest produs este destinat uzului extern
Se aplică imediat când este deschis.
Total
Tip
Pentru corp

Site-ul dat utilizează cookie-uri. Faceți cunoștință cu politica cookie pe adresa dată

Ok